Phone icon

Hent vores app!

Bestil hurtigere og nemmere!

Vis mere

Om Mumbai Valby

Hos Mumbai Valby elsker vi det indiske køkken og alle de fantastiske og himmelske retter som stammer fra Indien. Vores dygtige og engagerede kokke vil altid gøre deres bedste for at vise dig alt det bedste, som det stolte og traditionsrige indiske køkken har at byde på. Derfor kan du også være sikker på at vi altid arbejder med friske råvarer af høj kvalitet. Kun på den måde kan vi sikre os at du får det bedst mulige måltid hver gang du bestiller vores mad.

Opret en online bestilling nemt og hurtigt via vores hjemmeside ved at klikke på vores menu og vælge dine personlige favoritter. Hvis du vil gøre det endnu nemmere for dig selv, kan du også bare downloade vores brugervenlige app, som er gratis tilgængelig både via App Store og Google Play.

Mumbai Valby Restaurant

Du finder vores lille hyggelige restaurant på Vigerslev Allé 124, Valby. Vi elsker at have restauranten fyldt med glade gæster der skaber en god og hyggelig atmosfære, så du er selvfølgelig altid velkommen til at invitere familien eller vennerne til et himmelsk måltid i vores restaurant. Du kan også bare oprette en online bestilling via vores hjemmeside eller ved at hente vores gratis app via App Store eller Google Play. Når du opretter en bestilling, er det helt op til dig om du vil komme forbi vores restaurant for at hente maden, eller om vi skal bringe den hjem til dig. Vi bestræber os selvfølgelig altid på at have maden klar til tiden, så du ikke skal spilde tiden på at vente. Hos Mumbai Valby ser vi frem til at modtage din bestilling, og vi håber snart at se dig i vores restaurant!

Mumbai Valby restaurant icon
Vis mindre